Over ons

Bouwbedrijf van der Schelde is een zelfstandige onderneming met ruim 30 jaar ervaring in de bouwsector.
“Een verbouwing moet efficiënt en met zo min mogelijk overlast verlopen.”

Han van der Schelde begon 30 jaar geleden met zijn eigen bouwbedrijf. In de beginfase klaarde hij alle bouwklussen alleen, maar met de jaren groeide het bedrijf uit zijn voegen. Inmiddels heeft Bouwbedrijf van der Schelde werknemers in dienst. Het bedrijf telt nu zeven mankrachten. Het bedrijf profileert zich door een platte organisatie met korte communicatielijnen.

Wij zijn gespecialiseerd in onderhoudswerk, aanbouw en verbouw. Iedereen kan met nieuwbouwplannen bij ons aankloppen. Wij maken samen met u een plan die zowel in technische als financiële zin haalbaar is. Verbouwingen dragen vaak bij aan belangrijke verbeteringen van een woning. Denk bijvoorbeeld aan het renoveren van een dak, gevel of kozijnen, het vernieuwen van een keuken of badkamer, het plaatsen van prefab dakkapellen, maar ook bij uitbreidingen en aanbouwen aan zowel woning, recreatiewoning, kantoren, winkels, loodsen en garage/bergingen.

 
“De eisen en wensen van onze opdrachtgever staan uiteraard centraal. De klant heeft ideeën, plannen en wensen. Wij combineren die graag met onze kennis, vakmanschap en ervaring.”Han van der Schelde
 

Als bedrijf vinden we het belangrijk dat ieder bouwproject, iedere woning, iedere renovatie in dienst staat van de mensen die er gaan wonen. ,,Een verbouwing moet efficiënt en met zo min mogelijk overlast verlopen en een bouwproject moet een veilige en plezierig leefbare nieuwbouw opleveren.

Het werkterrein ligt voornamelijk op Schouwen-Duiveland. De werknemers, bouwen, verbouwen en renoveren. Met een eigen machinale timmerwerkplaats kunnen onze vakmensen, kozijnen, ramen en trappen maken en alle prefab timmerwerkzaamheden uitvoeren.

Het bedrijf is een flexibele partner. Wij beschikken over gedegen vaklui voor de beste aanpak en uitvoering van elk bouwproces.

“een bouwproject moet een veilige en plezierig leefbare nieuwbouw opleveren.”